segunda-feira, 16 de novembro de 2015

Iltalehti viihde

Viihdeviikko: Onko Dancing on Ice kunnon viihdettä vai c-luokan julkkisten mahdollisuus tunkea . IL-TV Viihde - Katso kaikki artikkelit aiheesta IL-TV Viihde. Ohjaaja Jussi Parviainen, 5 meni eilen kihloihin Saana Uimosen, 1 kanssa. Putoillaan-kiertueelle yhdessä Ernest Lawsonin kanssa lähtevä näyttelijä, juontaja, muusikko Roope Salminen puhuu Tainola Show -podcastissa kovasta . Suomen suosituimman verkkomedian viihdeosasto.


Zlatanin perhe tähden tukena EM-katsomossa - söpö kuopus ilveili. Juno pyörsi päätöksensä uransa lopetuksesta ja voi nyt paremmin kuin aikoihin: Olen saanut itseni pois siitä syvästä masennuskelasta, ettei mikään onnistu. Iltalehti Viihde atualizou a foto da capa dele. Laulaja Ellinoora, 2 yhdisti työn ja rakkauden: Jaamme elämämme yhdessä, eikä se ole mikään salaisuus. Asiasta heräsi ansaitusti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja . Jori kertoi tv-ruudussa surullisen tarinansa – menetti yhden ohikiitävän hetken takia haju- ja makuaistinsa . Iltalehden otsikointi Viihteen etusivulla sunnuntaina 29.


Ex-liigakiekkoilija Mikael Jämsänen ikävöi edelleen lastaan - koskettava onnitteluviesti 10-vuotiaalle ”Enkelille”. Rouvali rakastui Tampere Filharmonian . Tavoittaa viihdemedioista ja vapaa-ajanvietosta kiinnostuneet. Leffafriikkien unelmapalvelu tuotti miljoonatappiot – ei tullut uutta teatterien Netflixiä. Kyllä meillä on taas ammattinsa osaava lehdistö.


Ampumavälikohtaus Outokummussa - poliisi tutkii tapon yritystä. Kaksi lentäjää töpeksi ”jostakin syystä” peräjälkeen . Tutustu vuokra-asuntoon: kerrostalo Yksiö Oulu Tuira Merikoskenkatu 11. Löydä vuokra-asunto jo tänään!


Uutisten, urheilun, lifestylen ja viihteen mielenkiintoisimmat artikkelit ja videot löytyvät nyt uudesta osoitteesta MTVuutiset. Aivan uudenlainen sivusto tarjoaa. Testin voi käydä tekemässä . On monenlaisia tapoja mennä läpi tämän kevään eduskuntavaaleissa, mutta yksikään niistä ei toimi, jos ehdokkaalla ei ole näkyvyyttä ja . Valitse etusivulle omat suosikkikanavasi ja korosta lempiohjelmasi helposti kartalla.


Donald Trump kommentoi tulevaa tapaamista Vladimir Putinin kanssa.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Observação: somente um membro deste blog pode postar um comentário.

Postagens mais visitadas